Головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко вважає, що успіх прийшов до команди в матчі відбору ЧС-2016 з Білоруссю в результаті кропіткої роботи футболістів на полі.

«Був пророблений великий обсяг роботи. Фортуна заробляється, а не приходить сама по собі», - сказав він на післяматчевій прес-конференції в четвер у Борисові.

Фоменко зазначив, що тренерський штаб збірної намагався якомога краще відновити футболістів фізично і психологічно після останніх матчів чемпіонату України.

Він підкреслив, що в попередньому відбірковому турнірі ЧС-2014 національна команда проявила героїзм, а зараз на гравців впливає і ситуація в країні. «Зараз непростий період», - зазначив Фоменко, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Головний тренер збірної Білорусі з футболу Георгій Кондратьєв вважає, що нічия була б справедливим результатом матчу з Україною.

«Справедливим результатом була б нічия, але у футболі справедливість буває рідко», - сказав він.

Кондратьєв зазначив, що у нього немає претензій до футболістів у плані самовіддачі, руху, роботи на полі. «У нас були моменти, але ми їх не забили, а самі допомогли забити Україні», - поскаржився тренер.

Нагадаємо, у відбірковому матчі Євро-2016 збірна України перемогла білорусів з рахунком 2:0.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

43