Влада Херсонської області опрацьовує питання про створення регіонального центру медичної реабілітації для учасників антитерористичної операції на базі обласного госпіталю ветеранів та інвалідів війни. Про це заявив голова донецької облдержадміністрації Андрій Путілов під час проведення виїзного засідання Ради оборони у Скадовську, повідомляє прес-служба ОДА.

Госпіталь налічує 226 ліжок і має у своїй структурі спеціалізовані відділення для організації надання медичної допомоги ветеранам війни за основними профілями.

«Після внесення відповідних змін у нормативно-правові акти зазначений заклад зможе приймати на лікування і реабілітацію осіб, які отримали поранення під час проведення АТО», - наголошується в повідомленні.

Наразі медична допомога пораненим надається обласною клінічною лікарнею, яка підпорядкована департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації, і лікарнею управління Міністерства внутрішніх справ України в Херсонській області.

Всього в закладах охорони здоров'я області отримували стаціонарне лікування 16 осіб, з яких двоє - в обласній клінічній лікарні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом