Напади на активістів Радикальної партії тривають, заявляють у Радикальної партії.

Вчора, 7 жовтня, о 20-й годині було скоєно напад на голову Кіровоградського міського штабу Радикальної Партії Андрія Максюту.

Двоє злочинців у капюшонах напали на активіста, коли він повертався з родиною додому, але зловмисники не врахували того, що Андрій у минулому займався боксом. Отримавши гідну відсіч, нападники поспішили покинути місце події. Під час нападу зловмисники вигукували: «Це тобі за Ляшка».

Кіровоградська територіальна організація Радикальної партії Олега Ляшка пов'язує напад на свого активіста з його діяльністю по люстрації голови Кіровоградської ОДА екс-регіонала Кузьменка.

Про факт нападу повідомлено до правоохоронних органів. Відповідну заяву зареєстровано у міському відділі міліції.

Як відомо, 29 вересня лідер Радикальної партії Олег Ляшко з партійцями, перебуваючи на Кіровоградщині, вуличними методами люстрували керівника апарату Кіровоградської ОДА Смаглюка. Голові ОДА Сергію Кузьменку вдалося втекти. Радикальна партія оголосила, що поки не діє системна правова люстрація, вона буде підтримувати народні ініціативи щодо недопущення до влади колишніх регіоналів і комуністів, корупціонерів і зрадників.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом