Заступник глави Адміністрації Президента Дмитро Шимків повідомив, що процес реформування відомства триває і на сьогоднішній день в адміністрації вакантні 224 місця.

«Наразі в Адміністрації Президента 224 вільні посади. Ми поки що дотримуємося відсотку оновлення складу, тобто ми залишаємося вірними принципам оновлення влади. Проводяться співбесіди, призначені глав різних департаментів. Процес реформування Адміністрації Президента триває», - сказав Шимків на брифінгу 8 жовтня.

Раніше Шимків заявляв, що до його приходу в АП працювали 539 співробітників. Штат співробітників в Адміністрації був скорочений приблизно на 40%.
Також заступник глави АП сказав, що в Адміністрації Президента реформується система взаємодії між співробітниками, повідомляє «УНІАН».

Зокрема, був запущений внутрішній портал, який дає можливість у деяких питаннях обмінюватися не паперовими варіантами документів, а тільки електронними.

Як раніше повідомляв ForUm, за словами Шимківа, Верховна Рада восьмого скликання має ухвалити закон, що передбачає реформування державної служби.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

18