У столиці необхідно створити кілька туристичних зон і для кожної з них розробити власну концепцію розвитку. Про це повідомила заступник голови Киїської міської державної адміністрації Ганна Старостенко під час першого засідання міжвідомчої міської ради з питань туризму і екскурсій, коментуючи перші практичні кроки влади щодо підвищення якості сервісу столичного туризму, повідомляє прес-служба КМДА.

«Туристичних об'єктів у столиці достатньо для залучення великої кількості туристів. Однак місту не вистачає інфраструктури і системи навігації, яка допомогла б туристу зорієнтуватися у програмі свого візиту і вибрати найбільш цікаві маршрути. У всьому світі розвинутою практикою, яка вирішує подібні задачі, є зонування міста за основними туристичними маршрутами», - пояснила вона.

За словами Ганни Старостенко, такі маршрути повинні бути оснащені необхідною навігацією українською та англійською мовами.

«На маршрутах варто розмістити туристичні привабливі елементи, а також відповідні покажчики, довідкові туристичні служби та необхідні елементи інфраструктури. Крім того, слід організувати правильні туристичні офіси: в кожній із зон, а також в аеропортах та на центральних вокзалах якісно реорганізувати роботу існуючих інформаційних центрів із значним розширенням сервісу, орієнтованого на клієнта», - зазначила Старостенко.

Заступник голови КМДА з гуманітарних питань також вважає за необхідне упорядкувати офіційні веб-сайти Києва, зокрема виділити один багатофункціональний туристичний сайт міста з перехресним посиланням на сайт КМДА.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

19