Внаслідок бойових дій 8 жовтня в Донецьку загинуло троє мирних жителів, ще 4 отримали поранення різного ступеня тяжкості, повідомляє прес-служба міської ради.

Починаючи з 19:30 7 жовтня і до 2:20 8 жовтня надходили повідомлення про нові обстріли Куйбишевського та Київського районів.

Так, унаслідок влучання снарядів повністю знищений приватний житловий будинок №32 на вулиці Єременка і будинок 41 на вулиці Садовій, зруйнований житловий будинок 98 на вулиці Крупської, а також балкон у багатоквартирному будинку на вулиці Батищева, 11.

Станом на 10:00 у районах тихо, повідомлення від мешканців про перестрілки не надходять.

У штатному режимі працюють комунальні служби та громадський транспорт. Підприємствами енерго- та газопостачання активно ведуться ремонтно-відновлювальні роботи. Сьогодні, 8 жовтня, о 6:30 було відновлено енергопостачання Північного водопровідного вузла.

У міру припинення активних бойових дій ремонтні бригади ПАТ «Донецькміськгаз» проводять ряд технологічних заходів для відновлення газопостачання у Куйбишевському районі на вул. Шахтопрохідників, Автострадній, Сигнальній, пр. Кремлівський, а також у Київському районі на вул. Мічурінській, Єременка, пров. Геодезичний (район заводу Точмаш) та вул. Листопрокатників, Чапаєва (район Путилівського гаю). Тривають ремонтно-відновлювальні роботи у Петровському районі м. Донецька.

На ранок, 8 жовтня, в Донецьку без газопостачання 4559 абонентів, серед них 16 багатоквартирних будинків, 3489 будинків приватного сектору та 30 підприємств.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

22