У Луганську співробітники комунальних підприємств відновлюють зовнішнє електропостачання міста і демонтують пошкоджені внаслідок бойових дій рекламні конструкції. Про це повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

«Працівники міського комунального підприємства «Міськсвітло» відновили лінії зовнішнього освітлення на вулицях: Планова, Заміська, Магістральна, Таврійська, Городня, Леніна, Чорноморська, Лациса, Хрунічева, 2-га Червонопрапорна, Весняна, Маяковського, Фрунзе, 50 років Утворення СРСР. А також у кварталах Південний і Шевченка», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, комунальники здійснили демонтаж білбордів, обірваних рекламних листів унаслідок бойових дій на вулицях Коцюбинського, Демьохіна, Челюскінців, Радянська, Леніна, Газети «Луганська правда», Оборонна, в районі перетину вулиць Краснодонська та Оборонна, а також зі скверів їм. Героїв ВВВ, їм. «Молодої гвардії», їм. Борців Революції, «Солдатської слави», «Театральний», «Слави», «Різдвяний» працівники КП «Комбінат зеленого господарства та благоустрою» зібрали і вивезли сміття.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом