Народний депутат, голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль повідомив, що постанови про зміни в адміністративно-територіальному устрої Луганської області набувають чинності з моменту їх ухвалення.

«Ухвалені постанови набувають чинності з моменту їх ухвалення, і тому я зараз іду до пані Слюз (глава Держказначейства Тетяна Слюз. - Ред.) і вона мені під розписку дає електронні ключі від визначених у цій постанові районів, і ми зможемо робити щось з грошима», - сказав Москаль.

Він зазначив, що тепер у районах, які перебувають під контролем членів НЗФ, «люди вже пухнуть від голоду. Якби не ухвалення сьогоднішніх постанов, ми б повторили Голодомор 32-33 років», - вважає губернатор, повідомляє «Укрінформ».

Він також наголосив, що виступає проти проведення виборів, зокрема, в місті Щастя.

«Я не можу гарантувати безпеку виборів, зокрема, в місті Щастя. У мене немає пістолета, щоб розганяти терористів, і я не можу підписатися під тим, що людей під час виборів не повбивають, на догоду політичним силам», - підсумував Москаль.

Нагадаємо, 7 жовтня Верховна Рада ухвалила постанови про зміну меж деяких районів Луганської області для забезпечення на адміністративному рівні можливості там виплат соціальної допомоги та пенсій.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом