«Опозиційний блок» входить до топ-4 симпатій виборців за результатами вуличних опитувань громадської думки. Такий результат вуличних опитувань, проведених волонтерськими групами Громадської ініціативи в 7 обласних центрах України.

Наголошується, що у всіх великих містах «Опозиційний блок» займає від другого до четвертого місця, поступаючись лише Блоку Петра Порошенка. Суперниками опозиціонерів у перегонах за симпатії виборців залишаються Радикальна партія і Батьківщина.

Тільки в одному місті із 7 опозиціонери не увійшли до першої четвірки симпатій виборців. Так, у Львові опозиція виявилася лише сьомою, поступившись партіям влади, повідомляє Gazeta.ua.

«Опозиційний блок» з рейтингом 8,2% займає друге місце в Харкові. Тут опозиція поступається за кількістю симпатиків лише блоку чинного Президента і випереджає Радикальну партію, яка йде третьою. Другі опозиціонери і в Запоріжжі.

Ще вищий рейтинг у 8,34% дозволив опозиціонерам в Одесі стати лише третіми. На четвертому місці «Опозиційний блок» у Херсоні, Полтаві, і навіть у Луцьку з 4,8% підтримки місцевого населення.

Потрібно враховувати, що близько третини опитаних заявили в ході опитування, що поки не визначилися з симпатіями на майбутніх виборах. Вони ще приглядаються до заяв і дій політичних сил. І тут, на думку експертів, «Опозиційний блок» має високі шанси збільшити свої показники, що може свідчити про впевнене проходження опозиції в парламент.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом