Представники чинної влади ініціювали ухвалення антикорупційного закону за три тижні до парламентських виборів, хоча могли зробити це з перших днів перебування біля керма держави.

Про це заявив народний депутат України, один з лідерів «Опозиційного блоку» Нестор Шуфрич, повідомили в прес-службі партії.

«Боротьба з корупцією - це головне, чим повинна займатися влада в будь-якій частині світу, і, мабуть, насамперед - в Україні. Але виникає питання: що заважало боротися з корупцією в 2005-2006 роках, у 2008-2009 роках, коли абсолютна влада була у ваших руках», - зазначив Шуфрич, звертаючись до представників уряду і депутатів провладних фракцій.

«Так багато нарікань про недосконалість антикорупційного закону (Про систему спеціально уповноважених суб'єктів у сфері протидії корупції», - Ред.). Але здебільшого - ми його підтримуємо, і хочемо подивитися, як буде вестися боротьба з корупцією. Ми не заважатимемо і допоможемо в цьому процесі. Але хочеться дізнатися, чому це робиться зараз - за три тижні до виборів, а не зроблено в перший день приходу до влади», - поцікавився Шуфрич.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом