У Львівській області в рамках реформи міліції влаштуватися на роботу в правоохоронні органи можна в онлайн-режимі. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України у Львівській області.

Згідно з повідомленням, для внесення кандидатури на будь-яку посаду в міліції необхідно заповнити анкету та надіслати її до кадрового підрозділу по Інтернету. Крім цього, на офіційному сайті ГУМВС України у Львівській області розміщено перелік вакантних посад у підрозділах органів внутрішніх справ області.

«Досі жоден міліціонер не міг погодитися на ту чи іншу вакантну посаду в режимі онлайн. Сервіс спрямований на недопущення корупції та створення комфортних умов для наших працівників міліції за кадрових перестановок», - розповів заступник начальника управління кадрового забезпечення ГУ МВС України у Львівській області капітан міліції Роман Баховський.

Зокрема, як зазначили в міліції, триває набір в батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Львів», а також прийом на службу в органи внутрішніх справ осіб з числа цивільної молоді, а саме в батальйон патрульної служби міліції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом