Президент Росії Володимир Путін взяв вихідний у свій день народження, 7 жовтня, повідомив журналістам прес-секретар глави російської держави Дмитро Пєсков.

«Сьогодні він відлітає в Сибір, сибірську тайгу... Президент (на день народження) буде відпочивати», - сказав Пєсков.

«Путін взяв вихідний на завтрашній день. Сьогодні ввечері він полетить у Сибір, в сибірську тайгу, за 300-400 кілометрів від найближчого населеного пункту, де він і відпочине у свій день народження», - повідомив прес-секретар президента.

Пєсков пояснив, що у вівторок, у день народження глави держави, відповідно, «будь-яких робочих або офіційних заходів не планується», повідомляє РІА «Новости».

Відповідаючи на питання, чим президент буде займатися в тайзі, Пєсков сказав: «Відпочивати».

«Вітати президента напевно в цей день будуть всі, а з ким він буде, я вам не можу сказати, бо не знаю», - зазначив прес-секретар.

«Хто може додзвонитися, обов'язково зможуть це зробити. Також телеграми можуть надіслати всі охочі, власне, вони це і роблять щороку. Ми отримуємо величезну кількість листів, поздоровлень, телеграм, найкращих побажаньтощо», - додав Пєсков.

На питання про те, чому Путін вперше вирішив взяти вихідний у свій день народження, Пєсков сказав: «Все ж не догма, все еволюціонує. Просто це, швидше, жарт. Він прийняв рішення в цьому році так провести свій день народження». «Ви знаєте, що всі попередні роки його дні народження були сповнені різних робочих заходів, ви знаєте, що в цьому році графік його не просто напружений, а надзвичайно напружений, він часом взагалі близький до цілодобового режиму з дуже широкою географією поїздок і перельотів тощо», - пояснив прес-секретар глави держави.

Нагадаємо, завтра Путіну виповниться 62 роки.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

21