Забезпечення нормальної життєдіяльності Луганська сьогодні залежить від наявності пально-мастильних та будівельних матеріалів, яких у місті немає. Про це на черговій нараді органів самоорганізації населення повідомила директор департаменту Луганської міської ради з питань внутрішньої та інформаційної політики і роботи з депутатами Оксана Терещенко.

«Для повного відновлення високовольтних ліній потрібне спеціальне обладнання, але його немає... Незважаючи на поступове підключення абонентів до електропостачання, у місті продовжує діяти жорсткий ліміт потужності... Так, по парних днях вимикають світло в оселях мешканців Артемівського району, а по непарних - Жовтневого, частину будинків у Ленінському районі. Через недостатню потужність повністю вимкнено зовнішнє освітлення Луганська», - додала Терещенко.

Крім того, в місті існує ще одна проблема, яка перешкоджає роботі комунальних підприємств, - це дефіцит пально-мастильних матеріалів.

«Через відсутність пального тимчасово припинено вивезення будівельного сміття з території міста. Вивезення побутових відходів здійснюється в колишньому режимі», - розповіла Терещенко.

Нагадаємо, 18 вересня спеціалісти компанії «Укртелеком» відновили надання послуг місцевого, міжнародного та міжміського телефонного зв'язку в Луганську.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом