Мільйони українців, які живуть у селах, повинні знати, що у них з'явився захисник і союзник. Про це на відкритті регіонального Форуму партії «ЗАСТУП» у місті Суми заявила лідер політсили Віра Ульянченко.

За її словами, з міста Суми партія «ЗАСТУП» починає передвиборче турне Україною. Його мета - розповісти селянам, що єдина політична сила, яка представляє інтереси села і сільгоспвиробників, йде на вибори у Верховну Раду.



«ЗАСТУП» - це політична партія, яка не тільки обіцяє, але й робить. Ми будемо говорити за всіх, хто живе на селі: селянина, хлібороба, виробника, фермера. За тих, хто сьогодні забезпечує продовольчу безпеку України. Ми хочемо, щоб в українському селі була справжня європейська інфраструктура, щоб воно стало заможним і комфортним місцем проживання», - заявила Ульянченко.

Один з лідерів партії «ЗАСТУП» Олександра Шереметьєва зазначила, що «ЗАСТУП» розробив унікальну комплексну програму реформ, в якій докладно описав болючі проблеми села та конкретні шляхи їх вирішення. І з цим рятівним планом політсила їде до селян і аграріїв.



«Серед нас кілька десятків сільських і селищних голів з усіх регіонів України. Це не чиновники від сільських територій, а безпосередньо ті люди, які щодня стикаються з сільськими проблемами і знають, як їх вирішувати», - зазначила Шереметьєва.

Регіональні Форуми партії «ЗАСТУП» пройдуть у більшості областей України. Після Сум лідери політсили вирушать до Полтави і Хмельницького.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

373