У ніч на 3 жовтня біля одного з торговельних центрів на проспекті Квітневий сталася бійка зі стріляниною з травматичної зброї, повідомили Forum'у у відділі зі зв'язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві.

«Конфлікт виник між компанією молодих людей і 40-річним мешканцем району. Останній під час бійки зробив кілька пострілів з травматичного пістолета, внаслідок чого був поранений 28-річний хлопець», - сказано в повідомленні.

Постраждалий отримав непроникне вогнепальне поранення живота.

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального Кодексу України (хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї).

При цьому правоохоронці з'ясували, що камера відеоспостереження, встановлена в приміщенні ТЦ, чітко зафіксувала підозрюваного. Оперативники швидко затримали 40-річного киянина, який скоїв хуліганство.

«Він пояснив, що тієї ночі вийшов у супермаркет за пивом, для самозахисту прихопив зброю. Коли виходив із покупками, біля магазину стояли троє хлопців, з якими, власне, й виник словесний конфлікт, а потім бійка і стрілянина», - зазначають у відомстві.

За хуліганські дії із застосуванням вогнепальної зброї закон передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

57