Безвідповідальні дії влади під час підготовки країни до опалювального сезону можуть закінчитися тим, що взимку люди грітимуться біля вогнищ. Про це заявив лідер «Опозиційного блоку» Юрій Бойко, повідомляє прес-служба політсили.

«Безвідповідальні дії сьогоднішньої влади інакше як шкідництвом назвати не можна. Країна як ніколи близька до повторення Алчевської трагедії 2006 року. Реальністю стали спроби повернути українців з XXI століття в XV століття, щоб люди обігрівалися взимку біля вогнищ», - зазначив Юрій Бойко.

За його словами, особливий цинізм влади полягає в тому, що шахтарі, які працюють у зоні АТО, добувають настільки потрібне для країни вугілля, не отримують зарплати. «Протести, які сьогодні проходять під Кабінетом Міністрів, пов'язані саме з тим, що люди тривалий час не отримують грошей, їм просто нема на що жити», - підкреслив Юрій Бойко.

«Ми вимагаємо від уряду негайно розрахуватися з шахтарями, так само як і з іншими соціально незахищеними категоріями громадян, повернути всі затримані соціальні виплати та пенсії, й забезпечити стабільну роботу системи соціального захисту громадян», - резюмував лідер «Опозиційного блоку».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

58