У рамках підготовки підприємств дорожнього господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 року комунальна корпорація «Київавтодор» підготувала 277 одиниць спеціальної снігоприбиральної техніки.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Згідно з повідомленням 277 одиниць - 98 солерозкидувачів, 90 снігоочисників, 53 трактори тротуарних, 6 снігонавантажувачів «золоті ручки», 31 навантажувач посипальних матеріалів. Станом на 28 вересня готові до роботи 188 одиниць (68% плану).

Разом із тим дорожньо-експлуатаційні підприємства укладають договори зі сторонніми підприємствами та організаціями міста про залучення додаткової техніки для утримання вулично-дорожньої мережі міста в період снігопадів.

«Станом на 28 вересня було укладено 45 угод з 33 організаціями на виділення 216 одиниць техніки», - йдеться в повідомленні.

Крім того, підготовлено 14 ангарів-солесховищ, де заготовлено близько 24,2 тис. т солі, 10,8 тис. т піску та 6,7 тис. т піщано-соляної суміші.

За даними прес-служби, також триває підготовка адміністративних, побутових, виробничих приміщень і шанцевих інструментів для роботи в осінньо-зимовий період.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом