Вся територія аеропорту Донецька знаходиться під контролем сил антитерористичної операції, наразі там триває бій, заявляє спікер Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

«Вся територія аеропорту перебуваєпід контролем українських військових. Там є і сили, і боєприпаси, і продукти - все, що необхідно для того, щоб тримати оборону. І вони постійно надходять, тому що аеропорт не в оточенні», - повідомив Лисенко в четвер на брифінгу в Києві.

Він зазначив, що протягом середи після двох обстрілів з танків і ракетно-зенітних установок «Град» члени НЗФ чотири рази штурмували аеропорт. «Наші військові героїчно тримали оборону, всі напади були відбиті з великими втратами з боку супротивника», - розповів представник РНБО, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

За його словами, о 6-й годині ранку четверга штурм Донецького аеропорту відновився. «Зараз триває бій, тому більш детальну інформацію ми надамо протягом дня», - сказав Лисенко.

Нагадаємо, 27 травня українські силовики взяли під контроль аеропорт у Донецьку. З того дня члени НЗФ продовжують обстріли аеропорту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом