Інтерпол не став оголошувати в розшук голову Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігоря Коломойського, сказав в.о. керівника управління Слідчого комітету Російської Федерації з розслідування злочинів, пов'язаних з використанням заборонених засобів і методів ведення війни, Олександр Дриманов, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Наші колеги з Інтерполу відмовилися (оголошувати в розшук. - Ред.) Коломойського, сказавши, що це пов'язано з політичними подіями. Але у нас є докази інших злочинів Коломойського у сфері бізнесу до всіх цих подій», - зазначив він.

Крім того, за словами Дриманова, в СК РФ також планують оголосити в міжнародний розшук міністра оборони України Валерія Гелетея, главу Генштабу Віктора Муженка та інших українських воєначальників.

«В ході подальшого розслідування зазначеним особам будуть пред'явлені звинувачення. Вони будуть оголошені в міжнародний розшук», - сказав Дриманов.

Як повідомляв ForUm, СК РФ оголосив у міжнародний розшук главу МВС України Арсена Авакова і українського бізнесмена, губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського.

Раніше СК РФ порушив кримінальну справу стосовно губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського та міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

Нагадаємо, 2 жовтня СК РФ порушив кримінальну справу стосовно міністра оборони України Гелетея і начальника Генштабу Муженка та інших українських воєначальників за організацію вбивств, застосування заборонених засобів і методів ведення війни і геноциду.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

33