Київська влада всіма силами намагається не допустити спілкування представників опозиції з виборцями в промислових регіонах сходу і південного сходу України, йдеться у заяві «Опозиційного блоку».

«Роблять вони це в кращих традиціях тоталітарного суспільства, цинічно прикриваючись словами про безпеку і можливі протестні акції», - наголошується в ньому.

Так, сьогодні була зроблена спроба не допустити на зустріч із виборцями у Лисичанську лідера «Опозиційного блоку» Юрія Бойка.

«Робили це озброєні люди, які підпорядковуються командуванню АТО. Вони перекрили дорогу Сєвєродонецьк-Лисичанськ в районі блокпоста з боку Сєвєродонецька, повністю зупинивши рух транспорту. При цьому свої протиправні дії вони пояснювали «вказівкою керівництва АТО», - заявили в політсилі.

Вказівки перешкоджати опозиції йдуть безпосередньо з Києва, що підтвердив уповноважений АТО в Луганській області Віталій Шведов. Він визнав, що обмеження руху в Луганській області було безпосередньо пов'язано з поїздкою лідера опозиції.

«Перекриття дороги мало на меті не допустити зустріч Бойка з колективом заводу «Пролетарій». Президент сам призначив ці вибори в умовах триваючої війни, а тепер намагається позбавити населення прифронтових територій права голосу», - заявив «Опозиційний блок».

Незважаючи на протидію влади, лідеру опозиції вдалося прибути до Лисичанськаі провести всі заплановані заходи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

99