У Переяславі-Хмельницькому (Київська обл.) на території одного з навчальних закладів правоохоронці затримали молодика з наркотиками. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС у Київській області.

«Правоохоронців зацікавив молодий чоловік, який стояв біля будівлі інституту і вів себе досить підозріло. Під час проведення особистого огляду хлопця працівники міліції виявили і вилучили у нього згорток фольги з порошкоподібною речовиною, яку він намагався продати студентам», - йдеться в повідомленні.

Незабаром з'ясувалося, що в згортку у 28-річного жителя Бориспільського району (Київська обл.) була заборонена речовина - амфетамін. Зараз співробітники міліції встановлюють шлях незаконного надходження наркотиків до затриманого.

За даним фактом слідчим відділом Переяслав-Хмельницького міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Підозрюваному «світить» покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк. Досудове розслідування триває.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом