Українські можновладці втратили інстинкт самозбереження. Про це Forum'у заявила член Громадської ради Майдану, керівник Інституту практичної політики Богдана Бабич, коментуючи скандал, пов'язаний з тим, що екс-глава Генеральної прокуратури Олег Махніцький купив п'ятизірковий готель Hyatt у центрі Києва.

«Наші можновладці втратили інстинкт самозбереження. Вони не розуміють ситуацію і ризикують головою, роблячи такі речі», - заявила вона.

Бабич попередила, що, якщо політики не схаменеться, це призведе до вкрай негативних наслідків. «Хлопці з АТО кажуть, що якщо депутати, які голосували за закони 16 січня, пройдуть у парламент - це буде розстрільний список», - акцентувала вона.

«З тими, кого люди вважають зрадниками Майдану, вчинять ще більш жорстко. Сміттєві баки та стусани під зад - це тільки початок», - попередила Бабич.

Вона закликала не допустити лінчування. «Це країну повалить в хаос. Градус кипіння, почуття несправедливості високі. І коли люди, чиї товариші загинули на їх очах, побачать, що Махніцький купує собі готель - це може запустити події, які не можна контролювати», - впевнена експерт.

«Злочини породжують нові злочини. І невідомо, що може початися після закінчення виборчої кампанії», - підсумувала Бабич.

Нагадаємо, письменник Ірена Карпа заявила, що екс-глава Генеральної прокуратури Олег Махніцький купив п'ятизірковий готель Hyatt у центрі Києва.

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

181