Співробітники Россільгоспнагляду не пропустили в Крим партію білкової оболонки для ковбас загальною довжиною 8 км, яка не пройшла перевірку на безпеку, повідомляє прес-служба Управління Россільгоспнагляду по Республіці Крим і Севастополю

Зокрема, здійснюючи контроль вантажу, який прямував через пункт пропуску «Армянськ», інспектори виявили кілька картонних паків з рулонами білкової оболонки для ковбас загальною протяжністю 8 тис. м, що прямувала з київської фірми ТОВ «Фуд Інжиніринг» для ТОВ «Дружба Народів» Красногвардійського району Криму і могла бути використана для виробництва майже 20 т готових ковбасних виробів.

Як з'ясувалося в ході огляду вантажу, «постачальник ковбасної оболонки не потурбувався перевірити свій товар на його безпеку у використанні для виготовлення готових харчових продуктів і не забезпечив вантаж обов'язковими ветеринарними документами». Управлінням Россільгоспнагляду ввезення товару на півострів було заборонене. Вантаж був повернутий на територію материкової України.

Як раніше повідомляв ForUm, 23 вересня співробітники Россільгоспнагляду не пропустили в Крим 17 тонн курячого м'яса, а також 2 тонни бразильської свинини без документів, які були заховані в партії курятини.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

19