Бригадами «ДТЕК Донецькобленерго» 28 вересня відновлено електропостачання, порушене внаслідок негоди, а також бойових дій у 32 населених пунктах Донецької області, повідомили Forum'у в прес-службі «ДТЕК».

Зокрема, в Амвросіївському районі електропостачання відновлене в селах Степано-Кринка, Русько-Орлівка, Покровка, Яготин; у Мар'їнському районі - в селах Галицинівка, Лисівка, Долинівка, Карлівка, Осмолове, Софіївка, Желанне-1, Желанне-2, Янтарне, Острівське, Гігант, Сухі Яли, Зеленівка, Софіївка; у Тельманівському районі в селах Білокам’янка, Нова Ласпа; в Новоазовському районі - в селищі Саханка, Тихий, селах Сергіївка, Соснівське. У Першотравневому районі відновлено електропостачання у селищі Ялта, що в Старобешівському районі - в селах Світле, Новобуд, Гробатенки, у Слов'янському районі - в селах Андріївка, Билбасівка, у Шахтарському районі - в селах Петропавлівка та Красний Луч.

Також підкреслюється, що внаслідок бойових дій і через негоду в Донецькій області залишаються знеструмленими 111 населених пунктів, із них через бойові дії - 58 (в тому числі, частково і повністю).

Як раніше повідомляв ForUm, внаслідок бойових дій і через негоду станом на 26 вересня в Донецькій області залишаються знеструмленими 142 населениі пункти.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом