У Миколаєві під час затримання підозрюваного співробітник міліції отримав ножове поранення, повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Миколаївській області.

Зазначається, що о 21:30 26 вересня в чергову частину Центрального районного відділу міліції Миколаєва надійшло повідомлення про бійку на перехресті вулиць Володарського та 9-ї Військової.

Співробітники міліції з'ясували, що в кафе сталася бійка, в ході якої двоє молодих людей і дівчина отримали ножові поранення від двох чоловіків, які втекли. Постраждалих достаили в лікарню.

«Неподалік від місця скоєння злочину лейтенант міліції, оперуповноважений карного розшуку, помітив підозрілого чоловіка. Нібито ховаючись, він стежив за тим, що відбувалося, а коли побачив, що міліціонер звернув на нього увагу, почав тікати. Не гаючи часу, співробітник міліції кинувся навздогін. Коли міліціонер наздогнав втікача, той несподівано обернувся до нього і, тримаючи в руці ніж, замахнувся і завдав йому двох ударів у ділянку живота. Від поранення співробітника міліції врятував бронежилет: ковзнувши, лезо ножа потрапило у стегно оперативника», - сказано в повідомленні.

Незважаючи на поранення, співробітник міліції зміг затримати чоловіка, який виявився одним із тих, хто влаштував бійку біля кафе. 22-річного міліціонера з тілесними ушкодженнями у вигляді колото-різаної рани стегна доставлено до ЛШМД. 33-річного затриманого доставили в Центральний райвідділ міліції, вживається заходів для затримання його спільника.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 КК України «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу», санкції якої передбачають позбавлення волі на строк до 5 років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом