У Харкові для охорони порядку під час масових акцій, запланованих на вихідні, буде задіяно понад 1200 правоохоронців, повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Харківській області.

«Цими вихідними днями в місті заплановано ряд заходів, організаторами яких є представники протилежних політичних поглядів. Для охорони громадського порядку буде залучено понад 1200 правоохоронців», - сказано у зверненні начальника ГУМВС в Харківській області Анатолія Дмитрієва.

Він також закликає громадян утриматися від участі в акціях, які можуть призвести до конфліктів і масових заворушень.

«У зв'язку з напруженою обстановкою в державі, міліція з усіх сил намагається утримати ситуацію в Харківській області, не допустити її загострення та дестабілізацію. У своїй діяльності правоохоронці розраховують на підтримку і взаєморозуміння з боку населення. Звертаюся до всіх громадян з проханням утриматися від участі в сумнівних акціях та заходах, які носять явно провокаційний характер і можуть призвести до конфліктів та масових заворушень», - сказано у зверненні.

Раніше повідомлялося, що влада Харкова звернулася до суду з проханням заборонити Харківському міськкому Компартії проведення ходу і мітингу в центрі міста у суботу, 27 вересня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

29