В Одесі троє курсантів Військової академії допомогли відбити розбійний напад на місцевого жителя і затримати порушників.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Згідно з повідомленням, під час патрулювання за визначеним маршрутом по території військового містечка курсанти почули постріли за контрольно-пропускним пунктом і заклики про допомогу.



«Наблизившись до місця події, військовослужбовці побачили, що двоє злочинців, погрожуючи чоловікові розправою, намагалися відібрати у нього гроші. Людина, хоча і була перелякана, встиг дістати травматичний пістолет і натиснути на курок. На гучний постріл, крім курсантів, відреагував і співробітник міліції, який перебував у той час поблизу. Оцінивши ситуацію, вони об'єднали зусилля і затримали нападників», - йдеться в повідомленні.

Як відзначили в Міноборони, викликана на місце події оперативна група правоохоронців з'ясувала, що зловмисники вже тривалий час займалися протизаконною діяльністю на вулицях Одеси. Підозрюваних доставили у відділ міліції для подальшого розгляду їх причетності до інших злочинів.

Після завершення патрулювання на ранковому шикуванні військовослужбовцям, що проявили сміливість і рішучість, було оголошено подяку. Найближчим часом їх батьки отримають листи, в яких керівництво академії подякує за гідне виховання синів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом