Народний депутат Віталій Грушевський працював з колишньою владою на найвищому рівні. Таку думку Forum'у висловив народний депутат від ВО «Батьківщина» Володимир Яворівський, коментуючи інформацію про розписку народного депутата Віталія Грушевського, що опинилася у розпорядженні ЗМІ, в тому, що він отримав 50 тисяч доларів для виведення 5-7 народних депутатів із фракції ВО «Свобода».

Яворівський нагадав, як Грушевський ходив на Євромайдан. «Коли він, реєстровий «регіонал» вийшов на трибуну на Майдані і почав говорити, навіть щось людське, я казав, що й серед регіоналів є люди. Але він через кілька днів у парламенті вискочив на трибуну і заявив, що його неправильно зрозуміли. Ця людина неповноцінна, у тому числі й політично», - зазначив парламентарій.

«Коли зараз знайшли розписки, то уявіть собі, на якому високому рівні цей покидьок працював! Не думаю, що розписку брав особисто Янукович - до всього причетний Льовочкін! Я дуже вдячний активістам та журналістам за те, що знайшли це, намагаються розкрутити і пояснити людям. Льовочкін уже за третього президента виходить сухим із води. Якщо такі льовочкіни пройдуть у ВР, то ми отримаємо щось страшне. Вважаю, що Чечетов, Левченко, Бондаренко та багато інших - це примітиви. А Льовочкін - гнучка, обережна змія. Згадайте, як відразу після побиття дітей на Майдані він пішов у відставку», - зазначив він.

Нагадаємо, активісти Євромайдану кинули народного депутата Віталія Грушевського в сміттєвий бак, а також передали журналістам розписку, згідно з якою Грушевський узяв гроші на підкуп депутатів із ВО «Свобода».

Крім того, на розписці є відмітка з ініціалами «С.Л.». Журналісти «17 каналу» стверджують, що може йтися про Сергія Льовочкіна, а також, що проведена судова експертиза підтвердила справжність підпису Грушевського. Розпочато кримінальне провадження, а інформація про цей інцидент внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом