За минулу добу ситуація в Луганській області різко погіршилася, аналіз оперативної обстановки свідчить, що Мінських домовленостей не дотримують, повідомили Forum'у в прес-службі голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

«Учора, 25 вересня, о 17.50, а також починаючи з 4 години ранку сьогоднішнього дня, з боку території, підконтрольної ЛНР, йшов інтенсивний обстріл системами залпового вогню «Град» блокпостів Національної гвардії біля Троїцької сільради Попаснянського району. Жертв немає, збитки уточнюються. Внаслідок обстрілу загорівся ліс неподалік сільради», - сказано в повідомленні.

Також наголошується, що з 23.30 до 00.15 тривав мінометний обстріл у районі Бахмутки. Крім того, обстріли тривали неподалік від Новоайдару. За інформацією облради, жертв немає.

У Луганській ОДА також заявляють, що обстріл відбувалися в селі Петрівка, а з 12.40 до 13.10 з території Кіровська був здійснений мінометний обстріл у напрямку блокпоста Нацгвардії біля смт Світличне Первомайського району.

«У Старобельську районну лікарню з тяжкими тілесними ушкодженнями доставлено військовослужбовця Збройних сил України. Зазначені поранення він отримав під час обстрілу ТЕС в м. Щастя», - також повідомляють в ОДА.

« 25 вересня в річці Айдар виявлено труп українського військовослужбовця з пораненнями від вогнепальної зброї та вибухового пристрою. Хоча ніяких бойових дій у цьому районі не велося», - наголошується в повідомленні.

Як раніше повідомляв ForUm, станом на 25 вересня під контролем так званої ЛНР перебуває 64,4% населення Луганської області, заявив голова обласної державної адміністрації Геннадій Москаль.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом