Співробітники запорізької міліції ліквідували мережу порностудій. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС у Запорізькій області.

«У ході оперативної розробки в рамках кримінального провадження за ч.3 ст. 301 Кримінального кодексу України, співробітниками управління боротьби з кіберзлочинністю ГУМВС України в Запорізькій області було виявлено цілу мережу, що займалася розповсюдженням порнографії у «Всесвітній павутині», - йдеться в повідомленні.

За даними міліції, місцевий мешканець 1977 року народження організував чотири онлайн студії в різних районах міста. У ході проведення санкціонованих обшуків міліціонери вилучили документацію, що підтверджує незаконну діяльність: «від графіка виходу дівчат «на роботу», до пластикової картки іноземного банку, на яку надходили гроші від любителів онлайн «полунички». Також було вилучено велику кількість комп'ютерної та відеотехніки, яка використовувалася в роботі порностудій».

Нині вирішується питання про повідомлення організатору нелегального бізнесу про підозру у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 301 КК України (виготовлення, розповсюдження і збут порнографічних предметів). Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі з конфіскацією продукції і засобів, задіяних в її виробництві. Триває досудове розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

23