Якби народний депутат Віталій Грушевський спробував перекупити «свободівців» - це було б самогубством. Про це ForUm'у заявив народний депутат України, член фракції ВО «Свобода» Олександр Мирний, коментуючи інформацію про розписку Віталія Грушевського, що опинилася у розпорядженні ЗМІ, про те, що він отримав 50 тисяч доларів для виведення 5-7 народних депутатів з фракції ВО «Свобода».

«Покажіть мені хоч одного «свободівця», який вийшов. Немає таких», - акцентував він.

Депутат упевнений, що Грушевський навіть не ризикнув би підходити з такого роду пропозиціями до «свободівців». «Він не підходив. Якщо він самоліквідатор, міг підійти. Може, йому так все набридло, що подумалося: піду я наостанок 50 тисяч доларів проп'ю і піду до Мирного», - зазначив «свободівець».

«Ситуація мені нагадала анекдот: «Мені ворожка за 50 тисяч доларів наворожила, що я лох». І якщо пан Янукович дав Грушевському гроші на підкуп, то значить, що у нього багато грошей - та він лох».

Нагадаємо, активісти Євромайдану передали журналістам розписку, згідно з якою народний депутат Віталій Грушевський узяв у Віктора Януковича гроші на підкуп депутатів з ВО «Свобода». Журналісти «17 каналу» стверджують, що проведена судова експертиза підтвердила справжність підпису Грушевського. Більш того, заведено кримінальне провадження, а інформація занесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

80