Кабінет відстороненого директора дирекції з будівництва та утримання об'єктів транспорту і допоміжної інфраструктури «Київпастрансу» Ігоря Буряка пограбований.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на генерального директора комунального підприємства Сергія Майзеля, який розпочав службову перевірку роботи КП.

Напередодні інциденту кабінет Буряка був опломбований, у будівлі КП «Київпастранс» розмістили додаткові пости охорони.

«У вівторок, 23 вересня, о 14:00 Буряк у супроводі 6-8 чоловіків спортивної статури через прилеглі приміщення, які дозволили обійти два пости охорони, потрапив у приймальню дирекції з будівництва та утримання об'єктів транспорту і допоміжної інфраструктури. Застосувавши силу, вони увірвалися в опломбований кабінет директора і викрали велику кількість документації, а також комп'ютерну техніку», - заявив Майзель.

В.о. директора дирекції з будівництва та утримання об'єктів транспорту і допоміжної інфраструктури КП «Київпастранс» Юрій Курбаль повідомив про інцидент правоохоронним органам.

Міліція прибула на місце події й офіційно зареєструвала правопорушення.

«Підтвердженням інциденту, окрім свідчень очевидців, є відео з камер спостереження, яке вже надано міліції», - зазначили в КМДА.

Місцеперебування Буряка невідоме.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом