У Запорізькій області внаслідок грози, урагану та шквального вітру з поривами до 40 м/с знеструмлено 335 населених пунктів: 298 - повністю і 37 - частково.

Як повідомили у ВАТ «Запоріжжяобленерго», «від шквального вітру, який на відкритій території з корінням виривав дерева, найбільше постраждали Вільнянський, Оріховський, Мелітопольський, Михайлівський і Запорізький райони, де без енергопостачання залишилися 51, 45, 42, 30 і 28 населених пунктів відповідно».

Зараз, незважаючи на дощ і шквальний вітер, що триває на більшій частині території області, ВАТ «Запоріжжяобленерго» у всіх районах області ведуться роботи з відновлення енергопостачання, повідомляє «УНІАН».

«У роботах з відновлення енергопостачання задіяні 132 бригади розподільчих мереж: 544 працівники ВАТ «Запоріжжяобленерго» та 178 одиниць техніки», - повідомили в енергокомпанії.

Як раніше повідомляв ForUm, за даними ДержНС, у ніч з 23 на 24 вересня внаслідок несприятливих погодних умов було знеструмлено 39 населених пунктів у п'яти областях.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

118