Згідно з дорученням прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка, до всіх регіонів виїдуть спеціальні групи з представників обласних державних адміністрацій, які перевірять дані щодо підготовки до опалювального сезону.

Про це повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабінету Міністрів України.

Згідно з повідомленням, представники регіонів опрацюють дані про готовність до опалювального сезону на місцях, щоб надати уряду найбільш повну інформацію.

У той же час, за словами віце-прем'єр-міністра - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимира Гройсмана, технічна підготовка до опалювального сезону, яку в надскладних умовах проводять області та міста, «перебуває в досить пристойному стані».

«Всі заходи, які були заплановані містами, обласними адміністраціями, бюджетними установами, сьогодні виконуються. Приблизно 90%», - цитує департамент інформації і комунікацій Гройсмана.

Як раніше повідомляв ForUm, віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман заявив, що дефіцит природного газу для успішного проходження опалювального сезону в Україні становить п'ять мільярдів кубічних метрів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом