У приміщенні Рівненської обласної державної адміністрації вибухових предметів не виявлено. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

«У приміщенні ОДА ніяких вибухонебезпечних предметів виявлено не було. О 14 годині в адміністрації продовжилася робота», - йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби, зараз правоохоронці розшукують «мінера». «Такі дії розцінюються як завідомо неправдиве повідомлення про вибух, за що передбачено покарання у вигляді від 2 до 6 років позбавлення волі», - нагадали в ОДА.

Губернатор Рівненської області Сергій Рибачок пов'язує повідомлення про замінування зі складною ситуацією на сході країни. «Сьогодні у нас було заплановано нараду щодо допомоги військовим, які беруть участь у АТО», - зазначив Рибачок.

Нагадаємо, сьогодні, 22 вересня, невідомий повідомив про мінування будівлі Рівненської обласної державної адміністрації та обласної ради. З приміщення було евакуйовано понад 300 працівників.

В.о. начальника сектору зв'язків з громадськістю УМВС України в Рівненській області Ольга Олійник повідомила, що міліція вже встановила, що дзвінок надійшов з Луганської області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

27