У Києві з кожним днем зростає кількість викрадень автомобілів.

Як пише «КП в Украине», якщо раніше за тиждень крали від трьох до восьми автомобілів, сьогодні ця цифра збільшилася в десять разів.

«Лише за минулу добу викрадачі забрали чотири іномарки, причому дві з яких елітні, - кажуть у ДАІ Києва. - Наприклад, у Дніпровському районі Києва викрали чорний «Міцубісі Паджеро» 2008 року випуску, номера АА9970НК, а в Печерському викрали абсолютно новий «Тойота Ленд Крузер 200» АА0400НЕ, якому виповнилося всього кілька місяців. Також злодії вкрали «Міцубісі Лансер» 2007 року випуску, номери АА6138СО і «XUS GX 460», н.з. АА0990ОЕ. А в Солом'янському районі викрали мотоцикл «Хонда Стід», номери АА6586АА. На жаль, знайти за гарячими слідам автомобілі не вдалося».

У міліції заявляють, що уподобання злодіїв значно змінилися. Якщо раніше у пріоритеті були радянські ВАЗи, тепер виключно автомобілі еліт-класу. Найбільше викрадачі люблять «Лексуси». За останні місяці їх украли кілька десятків.

«Водії «Лексус» часом скаржаться, мовляв, чого ви нас постійно зупиняєте. Але зрозумійте правильно, хтось краде ці машини пачками, а ми намагаємося захистити водіїв, - виправдовуються інспектори. - Якщо у вас є документи на авто, ніяких питань у інспектора не виникне, поїдете далі».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

83