Два бійця одеського батальйону територіальної оборони «Шторм» загинули в ДТП у Нікопольському районі Дніпропетровської області, повідомляє відділ зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Дніпропетровській області.

За даними міліції, аварія сталася в ніч на 20 вересня.

«По автодорозі Дніпропетровськ—Нікополь рухався автобус, що перевозив із зони проведення антитерористичної операції на території Донецької області 34 бійці.
Під час проходження через с. Дмитрівка Нікопольського району водій автобуса заснув за кермом і втратив керування, в результаті чого автобус з'їхав у кювет і перекинувся», - йдеться в повідомленні.

В результаті ДТП загинули два інспектори батальйону патрульної служби особливого призначення та було травмовано 12 працівників підрозділу.

За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Відповідно до санкції вказаної статті, правопорушнику може загрожувати позбавлення волі терміном від п'яти до десяти років із забороною керувати транспортними засобами терміном до трьох років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом