Рух пасажирських поїздів дальнього слідування до станції Луганськ буде відновлено у неділю, 21 вересня, повідомляє прес-служба Донецької залізниці.

«Донецька залізниця сформувала поїзд №520/521 сполученням Київ-Луганськ. Відправлення з Києва 21 вересня о 18:56, прибуття до Луганська - 11:48. Відправлення з Луганська 22 вересня о 13:50, прибуття до Києва - 7:59. Щоденне курсування», - йдеться в повідомленні.

Склад поїзда - десять вагонів, у тому числі п'ять плацкартних, чотири купейних і один СВ. У разі збільшення пасажиропотоку склад поїзда буде збільшено.

«Відновити рух пасажирських поїздів дальнього слідування стало можливим завдяки відновленню залізничної інфраструктури на ділянці Сіверськ-Нирково-Светланово-Шипилово-Сентянівка», - відзначили в прес-службі.

Нагадаємо, рух пасажирських поїздів далекого сполучення зі станцією Луганськ не здійснювався з 26 липня 2014 року в результаті бойових дій і руйнування залізничної інфраструктури.

Станом на 20 вересня 2014 року пасажирські поїзди далекого слідування відправляються зі станцій Костянтинівка й Маріуполь.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом