У Донецьку станом на 18:00 19 вересня ведеться активний обстріл Київського, а також Петровського та Кіровського районів міста, повідомляє прес-служба міської ради Донецька.

«Станом на 18:00 в Донецьку неспокійно. Активні перестрілки з великокаліберної зброї йдуть у північній частині Київського району, а також в Петровському і частково Кіровському районах. Про це повідомляють місцеві жителі», - сказано в повідомленні.

Станом на 19 вересня по місту залишаються знеструмленими 32 трансформаторних підстанції в районах, де йдуть періодичні бойові дії, - це Київський, Куйбишевський та Петрівський райони. Сьогодні енергетикам вдалося частково відновити електропостачання селища Застанційний.

«Роботи з підготовки котельного господарства ККП «Донецькміськтепломережа» на стадії завершення. В результаті артилерійських обстрілів шкода системі теплопостачання підприємства оцінюється в 4,9 млн грн. З початку проведення бойових дій на території міста постраждало 33 котельні з руйнуванням конструктивів, пошкодженням скління і частковим виходом з ладу теплових мереж», - повідомляють у міськраді.

На сьогоднішній день відновлено роботу 16 котелень, відновлено скління загальною площею 762 кв. м, проведена заміна 1,2 км пошкоджених теплових мереж.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

21