Вчора, 18 вересня, освітньо-культурний центр «Дивосвіт» відсвяткував перший 10-річний ювілей і влаштував справжнє свято для учнів закладу та їхніх батьків.

Вихованці центру підготували святковий концерт у традиційному українському стилі: з вишивками та народними піснями. А виступи творчих колективів «Дивосвіту» і частування смачним короваєм зробили атмосферу свята ще теплішою, насиченою емоціями та дитячими усмішками.

Підтримати юні таланти прийшли не лише кияни, а й жителі прилеглих до столиці сіл, чиї діти займаються в «Дивосвіті».

«Наші діти освоюють спів, брейк-данс, народну хореографію, англійську мову. Крім цього, в центрі працює школа юних моделей, студія раннього розвитку дитини і бойових мистецтв. Загалом, за десять років існування ми виховали приблизно 2000 дітей», - зазначила Надія Піна, завідувачка клубу «Лотос», що входить до складу «Дивосвіту».

Завідувачка «Лотосу» зазначає, що щорічно «Дивосвіт» проводить більше 30 концертів. Адже, за словами Надії Піни, творчий розвиток - це запорука не тільки світлого майбутнього дітей, але й відродження всієї української культури та збереження національних традицій. Підтримати вихованців закладу прийшли також представники політичної партії «Всеукраїнське аграрне об'єднання «ЗАСТУП». Один із лідерів політсили Володимир Хоменко привітав дітей та викладачів «Дивосвіту», а також вручив вихованцям закладу святкові подарунки.

«Ми дуже раді, що ця школа виховує в дітях українську ідентичність. І це дуже важливо сьогодні. Я представляю партію «ЗАСТУП», і в нашій програмі «За рідну землю!» чітко визначено, що збереження української культури - це один із наших головних пріоритетів. Адже Україна - надзвичайно багата країна. І я маю на увазі не лише родючі землі - ми багаті працьовитими і талановитими людьми», - зазначив один із лідерів партії «ЗАСТУП» Володимир Хоменко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом