В Одесі вибухотехніки обстежили територію бізнес-центру після повідомлення про мінування, вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Про це повідомляє Приморський районний відділ Одеського міського управління ГУМВС України в Одеській області.

«Приміщення і територія адміністративної будівлі «Шевченківський» були обстежені фахівцями вибухотехнічної служби. У результаті жодних вибухових пристроїв та вибухонебезпечних речовин не виявлено. Бізнес-центр запрацював у звичайному режимі», - йдеться в повідомленні.

Під час перевірки зазначеної інформації правоохоронці вжили всіх необхідних заходів для гарантування безпеки людей: з будівлі було евакуйовано 120 громадян.

Як зазначили в міліції, наразі розглядається питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції зазначеної статті, правопорушнику «світить» покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Правоохоронцями вживаються заходи, спрямовані на встановлення особи телефонного хулігана для притягнення його до відповідальності згідно із чинним законодавством України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

46