У Волинській області планують до 2015 року всі школи і дитсадки перевести на альтернативні види палива.

Про це сказав голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик під час зустрічі з працівниками Рожищенської районної державної адміністрації та райради, повідомляє прес-служба обладміністрації.

«Волинь має зробити все для того, щоб у 2015 році всі школи та дошкільні навчальні заклади перейшли на альтернативні види палива, це допоможе мати стабільне тепло, значну економію коштів», - йдеться в повідомленні.

Під час зустрічі Гунчик також поінформував про основні напрями роботи обласної влади для розвитку регіону, про першочергові пріоритетні завдання та плани на 2015 рік.

За його словами, Волинь почала отримувати фінансування з держбюджету: стабільно надходять транші на першочергові заходи, наприклад тільки на енергозбереження регіон отримав уже 12 млн грн.

Крім цього Гунчик акцентував увагу на підготовці до осінньо-зимового опалювального періоду. На переконання голови ОДА, необхідно ще раз проаналізувати ситуацію в школах і дитсадках, щоб не виникало проблем тоді, коли почнуться холоди.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом