Партія «Всеукраїнське аграрне об'єднання «ЗАСТУП», яка є єдиною політсилою, якавизначила  своїм пріоритетом захист села, набере на дострокових парламентських виборах не менше 7% голосів. В цьому переконана заступник лідера «ЗАСТУПу» Ірина Синявська.

«Третина українців живе в селі, і вони підтримують «ЗАСТУП». Тому ми впевнені, що наберемо не менше 7% голосів», - зазначила Синявська.

Майбутній успіх своєї політсили Синявська пояснює тим, що партія «ЗАСТУП» - єдина в українському політикумі, яка стала на захист сільських територій та відстоює права аграріїв. Для досягнення цієї мети політсила розробила унікальну комплексну програму розвитку українського села - «За рідну землю!». Вона охоплює цілий комплекс проблем аграрної галузі України та конкретні шляхи їх вирішення.

«Крім «ЗАСТУПу», зараз ніхто з політиків не говорить про проблеми села. Ми виступаємо від імені аграріїв, громад, сільської інтелігенції, жителів сіл і тих, хто працює на землі. За нами мільйони українців, тому ми впевнені у власному успіху», - резюмувала Синявська.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

130