У ході зустрічі Президента України Петра Порошенка з прем'єр-міністром Канади Стівеном Харпером сторони домовилися відновити спільну роботу з підготовки проекту українсько-канадської Угоди про вільну торгівлю й обговорили питання можливості початку переговорів про спрощення Канадою візового режиму для українських громадян, повідомили Forum'у в прес-службі Глави держави.

Порошенко також висловив подяку главі уряду Канади за послідовну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України та кроків української сторони щодо стабілізації ситуації на Донбасі. Він також високо оцінив допомогу Канади у сприянні зміцненню обороноздатності України та виділення канадською стороною фінансових ресурсів для реалізації ініціативи НАТО щодо вдосконалення системи логістики і стандартизації Збройних Сил України.

«Глава держави подякував канадській стороні за надання Україні кредиту в розмірі 200 млн дол. на відновлення економіки й забезпечення соціальної стабільності», - наголошується в повідомленні.

Як раніше повідомляв ForUm, Канада виділить мільйон доларів Україні в рамках допомоги НАТО.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

43