У департаменті промисловості та розвитку підприємництва Київської міської державної адміністрації спростували інформацію, поширену низкою ЗМІ, про закриття комунального підприємства «Володимирський ринок».

Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на директора департаменту Максима Кузьменка. За його словами, підприємство працює у звичайному режимі, без перебоїв.

«Чутки, які періодично з'являються в ЗМІ про закриття «Володимирського», не відповідають дійсності. Питання про закриття ринку не розглядається і не буде розглядатися, адже ми нещодавно змінили його керівництво і поставили перед новим чіткі завдання до виконання в певний термін», - зазначив Кузьменко.

У КМДА також нагадали, що раніше на «Володимирському ринку» були проведені перевірка прокуратури, внутрішній аудит та службове розслідування. Результати роботи підприємства визнані незадовільними, внаслідок чого директора ринку, який обіймав посаду з 2006 року, - усунули від виконання обов'язків. У середині серпня був призначений новий директор ринку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

64