Національний банк України передав Міністерству оборони України сім автомобілів.

За даними прес-служби НБУ, всього з початку проведення АТО Центробанк передав Міноборони та Службі безпеки України 73 автомобілі.

«Близько 70% від переданих автотранспортних засобів складають броньовані автомобілі, які раніше використовувалися інкасаторами. Ще раніше в зону АТО було відправлено два автомобілі швидкої допомоги, повністю укомплектовані спеціальним реанімаційним обладнанням», - йдеться в повідомленні.

Крім того, у квітні цього року на зібрані співробітниками Національного банку кошти з благодійною метою для потреб військових батальйонів було придбано 80 комплектів професійних рацій, 10 дизельних генераторів, більше 100 бронежилетів, 8 комплектів швидкісних широкоформатних струменевих плотерів з форматом виводу А1 (А1 +), укомплектованих перезарядными картриджами (контейнерами) та витратними матеріалами до них, медикаменти і медичне обладнання і т.д.

Як повідомляв ForUm, у липні Національний банк передав Військово-медичному департаменту Міністерства оборони 21 автомобіль для евакуації постраждалих із зони антитерористичної операції.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

21
Теги