Уряд має використовувати відтермінування набуття чинності економічної частини Угоди про асоціацію України з ЄС для проведення глибоких реформ. Таку думку в коментарі Forum'у висловив уповноважений представник групи «Суверенна європейська Україна» народний депутат України Ігор Єремеєв.

«Сьогодні Кабмін не завжди розуміє, що каже. Якщо відклали економічну частину Угоди з Європою, то саме зараз необхідно проводити економічні реформи», - заявив він.

Єремеєв переконаний, що Україна зобов'язана якісно використовувати відтермінування, підготуватися до набуття чинності економічної частини Угоди.

«Уряд має засукати рукави, робити все для того, щоб за цей рік провести глибокі економічні реформи, підготуватися до набуття чинності практичної частини Угоди з ЄС. Але часто в Кабміні міністри спочатку кажуть, а потім думають», - упевнений парламентарій.

На його думку, конфлікт з РФ, воєнні дії, корупція та інші проблеми не повинні бути причиною для зволікання з проведенням реформ. «Потрібно починати з себе, і все буде добре. Не хочеться згадувати прислів'я про поганого танцюриста», - підсумував Єремеєв.
 

Юлія Артамощенко, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом