Внаслідок артобстрілу Донецька 17 вересня загинуло двоє мирних громадян, ще троє поранені. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міської ради.

«Станом на 12.00 достовірно відомо про двох загиблих мирних жителів на Київському проспекті, 54 та біля Путилівського ринку. Осколкові поранення отримали три людини», - йдеться в повідомленні.

Наразі зафіксовано влучання снарядів у багатоповерхові будинки на Київському проспекті, 54 і Партизанському проспекті, 84. На місцях влучання виникли пожежі, ліквідацією яких займалися наряди МНС України в Донецькій області. Вибуховою хвилею вибито частину вікон у будинках.

У приватному секторі горять кілька будинків, куди пожежні наряди не можуть потрапити через безперервні обстріли.

Наслідком масованого артилерійського обстрілу північної частини Київського району стало пошкодження газових трубопроводів. Аварійними бригадами Донецькміськгазу були локалізовані аварії на вуличних і магістральних газопроводах за такими адресами: вул. Буслаєва 20, Собінова 153, Арістова 2, Мічурінська 13, Стратонавтів 42 (приватний сектор), пр. Київський 52, 54 (багатоквартирні будинки).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

55