У Луганську відновлено першу лінію електропостачання, зараз ведуться роботи з ремонту другої лінії. Про це повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

За інформацією прес-служби, зараз йде підключення об'єктів водопостачання та водовідведення, насичуються об'єкти зв'язку, хлібокомбінат та інші стратегічні об'єкти.

«Також проводиться поетапний пуск газу у Великій Вергунці, ведуться відновлювальні роботи на лініях зовнішнього освітлення та електротранспорту», - йдеться в повідомленні прес-служби.

У міськраді зазначили, що з понеділка відновлено вивезення сміття на полігон ТПВ в Олександрівську, і перед комунальним підприємством «Луганський центр утилізації відходів» поставлено завдання впритул зайнятися вивезенням сміття з приватного сектора.

На сьогодні у Луганську в штатному режимі працюють заклади охорони здоров'я. Понад півтори тисячі школярів пішли у відкриті школи, решта шкіл і дитячих садочків на цей момент формують списки потенційних учнів, оскільки в місто уже повернулися близько сорока відсотків дітей, й за умови наявності води та електрики, готові розпочати роботу.

Раніше ForUm повідомляв, що у Луганську в окремих районах вдалося відновити подачу електроенергії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом