Внаслідок потрапляння 16 вересня снаряду в автобус у Петровському районі Донецька загинула жінка, ще одна людина поранена. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міської ради.

«О 10:40 у Петровському районі на зупинці «Брикетна» снаряд потрапив у комунальний автобус №42, який рухався в напрямку АС Центр. За словами водія, на той момент у салоні перебувало близько 10 осіб. Загинула жінка. За попередніми даними, одна людина отримала уламкове поранення», - йдеться в повідомленні.

Зараз маршрут руху автобусів №42 змінено, вони йдуть до шахти №21. Крім цього, після артобстрілів були знеструмлені 17 трансформаторних підстанцій у Петровському районі і 9 - у Куйбишевському - район Донецького казенного заводу хімічних виробів. Всього по місту без електропостачання перебувають 48 підстанцій. Станом на 12.30 обстановка в Донецьку напружена.

Відзначається також, що в першій половині дня активні військові дії велися в Петровському та Куйбишевському районах Донецька. Інформація про руйнування уточнюється.

Нагадаємо, Донецька залізниця (ДЗ) у зв'язку з попитом продовжує курсування поїзда №521/522 сполученням «Маріуполь-Харків».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

27